سایت آگهی دانشگاه فردوسی

• black color

قوانین سایت

نامه الکترونیک چاپ PDF

قبل از مطالعه قوانین به طور کلی توجه داشته باشید که هر آگهی و مطلبی که در جراید کشور جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد و یا مستلزم شرایطی است در این وب سایت نیز ممنوع بوده و مستلزم همان شرایط است

موارد زیر در در سایت آگهی های دانشگاه فردوسی ممنوع بوده ودر صورت مشاهده غیرفعال شده و تخلف محسوب میگردد و با شخص خاطی طبق قوانین جرایم رایانه ای برخورد میگردد.

- هر نوع آگهی سیاسی، اجتماعی یا مذهبی ( مانند انتخابات - انجمن‌ها - عزاداری ... ) که جنبه تجاری نداشته باشد

- معرفی برنامه عبور از فیلتر و یا اکانت vpn

- برنامه ویا آموزشهای hack - crack و یا شکستن قفل

- فروش برنامه های نرم افزاری و یا کتابهای فاقد مجوز قانونی ( copyright )

- فروش جزوات درسی بدون اجازه از مرجع مربوطه

- آگهی شبکه‌های هرمی - Network Marketing و یا مباحثی شامل پولدار شدن و مانند آن

- هر نوع مسابقه و یا قرعه کشی (با جایزه و یا بدون جایزه(
- هر نوع آگهی مرتبط با سیگار یا ترک اعتیاد
- هر نوع آگهی مرتبط با همسریابی، مشاوره خانوادگی و یا سایتهای دوستیابی
- هر نوع آگهی مرتبط با سیگار یا ترک اعتیاد

- اجاره، فروش و یا معرفی سایت VHS,CD,VCD,DVD پرشده از فیلم یا موسیقی
- ارائه فاکتور و پیش فاکتور جهت اخذ وام ، حذف سهم بیمه کارفرما و مشابه آن
- خرید و فروش کلیه
- درخواست دریافت مبلغ به هر عنوان در متن آگهی

- عرضه هر گونه محصول نرم افزاری ثبت شده ایرانی بدون در نظر گرفتن حق مولف
- درج آگهی مربوط به هر گونه فیلم یا موسیقی که مغاير با فرهنگ اسلامی و قوانين جاری كشور باشد

- آگهي هايي كه با موازين اخلاقي مغايرت داشته باشند تاييد نمي گردند.

- آگهی هایی که مطابق قوانین جاری تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی نباشد تایید نمی گردد.

- آگهی هایی که برای فروش CD یا DVD غیر مجاز یا کپی شده باشد تایید نمی گردد.

- آگهی های مربوط به فروش محصولات پزشکی و بهداشتی و مکمل های غذایی و ورزشی بدون مجوز از وزارت بهداشت تایید نمی شوند.

- آگهی های مربوط به جزوات درسی کپی شده و کلا هر محصولی که قانون Copyright را فسخ نماید تایید نمی شود.

- آگهی های مربوط به فروش برنامه های نرم افزاری کپی شده بدون مجوز، Crack ها و شکستن قفل های نرم افزاری مورد تایید نیستند.

- آگهی های مربوط به انجام تحقیقات و پروژه های دانشجویی مورد تایید نیستند.

- کلا هر آگهی ای که نوعی کلاهبرداری در آن تشخیص داده شود تایید نمی شود.

- هر نوع آگهی که نام کامل، آدرس و شماره تلفن شخصی حقیقی یا حقوقی غیر از آگهی دهنده ی اصلی باشد. به این معنی که آگهی دهنده اصلی،  اطلاعات شخص دیگری را جهت تماس وارد نماید و چنین به نظر برسد که عضو دیگری این آگهی را وارد نموده است.  نام مستعار می تواند نام و نام خانوادگی آگهی دهنده و یا یک نام  عمومی باشد.

برای درج یک آگهی به راهنمایی های زیر توجه فرمایید:

عنوان (TITLE) آگهی را مناسب متن آن انتخاب کنید
عناوین زیر هیچ کمکی به خواننده نخواهد کرد و احتمالا روی آگهی شما کلیک نمی‌شود

"عناوین نامناسب"

- بهترین فرصت | فرصت طلایی | استفاده کنید
- جالب توجه | بسیار زیبا | قابل توجه
- فروش | فروش فوری | خرید | خریدار
- زیر قیمت | قیمت مناسب | ارزان قیمت
- انجام پروژه | انجام کار
- استخدام | کاریابی | آماده به کار
- بازاریابی | نمایندگی |
همانطور که مشاهده می‌کنید، عناوین بالا بسیار کلی بوده و آگهی می‌تواند شامل همه چیز باشد، بنابراین خواننده وقت خود را صرف کلیک کردن روی عنوانی که نمی داند متن آن چیست، نخواهد کرد.

"عناوین مناسب"

- فروش آپارتمان 68 متری در آزادشهر
- خریدار رنوی قسطی با 1 میلیون پیش
- استخدام مترجم زبان انگلیسی با 3 سال سابقه
- مشاوره پروژه برق صنعتی
- خرید ضایعات آهنی 100 تن به بالا
- لیسانس فیزیک با 3 سال سابقه، جویای کار
این عناونین یا عناوین مشابه به آن، اطلاعات نسبتا کاملی در اختیار بیننده قرار می‌دهد و مخاطب برای کسب اطلاعات دقیقتر روی آن کلیک می‌کند. بنابراین توصیه اصلی اینست که از عناوین شعارگونه و یا نامشخص خودداری فرمایید.

توجه:
- عنوان (TITLE) آگهی، برای ایندکس کردن آگهی شما در موتورهای جستجو بسیار مهم است. سعی کنید مهم ترین و با معناترین کلمات را نسبت به موضوع آگهی خود، برای عنوان آگهی انتخاب کنید.
- درج شماره تلفن در / عنوان آگهی /، مجاز نیست. به هنگام درج آگهی، شماره تلفن را در جای مخصوص خود وارد کنید.
- ذکر متراژ و منطقه در عنوان آگهی‌های مرتبط با املاک، درج نام و مدل اتومبیل در عنوان آگهی‌های مرتبط با اتومبیل، بسیار موثر است.

دقت در انتخاب گروه مرتبط

بورس کالا و خدمات زمانی ایجاد می‌شود که یک دسته از کالا و یا خدمات مشخص در یک جای مشخص برای مشتری قابل دستیابی باشد. این محل می‌تواند فیزیکی باشد مثل بورس قطعات کامپیوتر بازار X و یا مجازی باشد مثل گروه‌های معرفی شده در سایت .
بنابراین شما با درج آگهی خود در گروه کاملا مرتبط با آگهی، شانس بهتری برای دیده شدن دارید. اگر کسی قصد خرید آپارتمان داشته باشد، مطمئنا به گروه خدمات ساختمانی مراجعه نخواهد کرد. تقریبا همه خریداران بالقوه آپارتمان، آگهی‌های قسمت املاک-> آپارتمان را انتخاب خواهند کرد.

در مورد درج آگهی استخدام، ارائه موارد زیر ضروری است:
1- عنوان شغلی مورد نیاز
2- نام کامل شرکت استخدام کننده
3- آدرس دقیق شرکت
4- شماره تلفن ثابت به همراه نام شخص پاسخگو

درضمن درصورت مشاهده هرگونه تخلف در درج آگهی میتوانید از طریق لینک "گزارش تخلفات" مراتب را به مدیر سایت اطلاع دهید.

آخرین به روز رسانی ( سه شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۲۳ )